Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 Astrologiset tulkinnat

Teen astrologiset tulkinnat ns. henkisen astrologian näkökulmasta. Haluan kertoa sinulle sinun tärkeimmät oppisi elämässä ja mitkä ovat eväät eli lahjasi niiden toteuttamiseen. Jonkin verran kerron siitä mitä on tapahtunut ja mitä tulevaisuus tuo tullessaan. 

 

Tulkintaan tarvitsen nimesi,  syntymäpäiväsi,  syntymäkellonaikasi ja syntymäpaikkakuntasi.

Astrologisen tulkinnan hinta on 108€ sis 24% alv.

 
Tulkinnan tilaus lomakkeella

 

 

  


 

Olen tehnyt kymmeniä numerologisia ja astrologisia tulkintoja oppiakseni ymmärtämään enemmän. Nämä ovat vahvistaneet sen, että meillä on elämälle suunnitelma. Ei ole sattumaa minne, mihin perheeseen synnymme. Kaikki on tarkkaan suunniteltu. Miksi sitten pitäisi tietää, mikä on suunnitelma tai edes osa sitä. Ajattelen niin, että kun tiedämme esim. miksi aina tapaamme samanlaisia ihmisiä, ymmärrämme sen tarkoituksen ja sitä kautta ymmärrämme tehdä asialla jotakin. Eihän kukaan halua seuraavassa fyysisessä elämässä jälleen jatkaa samojen sielujen kanssa samaa taistelua, silloin se voi olla vielä vaikeampaa kuin nyt. On siis hyvä selvittää keskeneräiset asiat, tunteet ennen kotiin paluuta.

Pyrinkin tulkinnoissani kertomaan tärkeimmät opit, karmallisetkin läksyt. (Karma=seuraus, on siis hyvää ja ei niin hyvää) Kerron myös mitkä ovat ne eväät, jotka olemme saaneet tälle matkalle. Miten Aurinkopolkumme tukee tätä matkaa. Niin, Aurinko liikkuu kartallamme yhden asteen vuodessa. Aurinkomme siirtyy kolmenkymmenen vuoden jaksotuksella uuteen eläinradan merkkiin. Riippuen syntymäpäivästä, siirtyminen voi tapahtua jo lapsuudessa. Usein huomaamme muuttuvamme, kun Auringon merkkisijainti on muuttumassa. Olet varmasti kuullut sanottavan, 'kasvoimme erilleen', 'sinä et ole ollenkaan sellainen kuin Oinas, syntymämerkkisi' jne. Ja ei suinkaan vähäisimpänä, meihin vaikuttaa se mitä Kuun Alasolmu kertoo edellisten elämien ominaisuuksistamme.

Kuun vaiheet rytmittävät Auringon ja planeettojen kanssa elämäämme. Kuu liikkuu noin kaksitoista asetta vuodessa ja antaa elämälle sitä kautta yleisvireen ja vaiheen.

Asteroidit Vesta, Pallas, Ceres, Juno, Chiron kertovat paljon nekin. Musta-Lilith voi joskus kertoa jostain salaisuudesta. Kun Prinssi Charles meni naimisiin Dianan kanssa, oli Musta-Lilith DC eli sinän akselilla. Nyt tiedämme, mikä salaisuus oli hääpäivänä, aikaisempi rakkaus ja nyt tätä päivää. Onnenpistekin on kartallamme, kutsun Onnenkeijuksi. Onnenkeiju liihottelee elämänaikana eri huoneissa ja merkeissä, joskus unelmoiden hiljaa paikallaan pitempäänkin.

Siriuksen Valo