Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Numerologisia lukujani

Mitä numerologia kertoo minusta. Elämänopetuslukuni on 8 ja kypsäniäntavoite 7. Luku 8 on todella opettava luku, kertoo samaa asiaa kuin Kuun Yläsolmu Skorpionissa, vaikeuksien kautta vahvaksi. Luku 7 on nyt tavoitteeni, oppia ymmärtämään elämää syvemmin ja toisaalta hyväksymään kaikki tapahtunut.

Syntymäpäivästäni tulevat ns. porttiluvut 8:4:5 ja syntymäkellonaikani on 8:45. Sattumaako, ei suinkaan, aikamoinen suunnitelma kuten meillä kaikilla on, minulla vain näin selkeästi nähtävillä. Elämäni on kulkenut kuin näiden numeroiden muodostama spiraali. Aloitan aina (8) alusta, suunnittelen, organisoin, ideoin, sitten (4) suunnitelma vakautuu ja homma toimii, rakenne valmis, rajatkin koettelevat ja hups. (5) Muutos, vapauskin, kaikki hajoaa välillä alkutekijöihinsä, usein aikamoinen mullistus. Kun tämä mullistus on tapahtunut, on elämä välillä ollut riekaleina, josta taas olen ponnistanut uuteen alkuun, välillä vapautusta tuntien. Nämä ihmeelliset numerot kertovat koko elämäni tarinan.

 Astrolgian kertomaa

Astrologinen syntymäkarttani kertoo samaa kuin numerologiakin. Karttani on  Plutoninen, on siellä toki vahvuuksiakin ja   keinoja kulkea tietäni. Kuun Yläsolmu on tärkein, pääoppini tässä elämässä. Kuun Yläsolmuni on Skorpionissa ja kertoo siis samaa kuin numerologian luku 8. Skorpionin oppeja on kasvaa vahvaksi, ihmisten ymmärtäminen, oikean tien löytäminen, henkisen kasvun tie. Plutoninen kartta johdattaa lähes aina joko uhriksi tai tyranniksi. Minä päädyin uhriksi. Onnekseni sain kuitenkin paljon vahvuuksia ja oivalluskykyä selvitä valitsemallani tiellä.

Vaikeimmin havaittavia vahvuuksia kartallani on Venuksen ja Marsin keskipiste MC akselilla. MC akselilla, julkinen rooli, työ, ura, on molempien planeettojen merkitys korostuneena. Aika mielenkiintoinen yhdistelmä, olenhan nainen ja työskentelin ns. miesten alalla. Varsinkin uran alkuaikoina, naisen piti olla paljon parempi kuin mies päästäkseen samaan asemaan ja arvostukseen. Onneksi ajat ovat muuttuneet ja omat ajatukseni ovat muuttuneet paljon.

 

 

Kuun Yläsolmun käännekohta

Kuun Yläsolmu on syntymäkartallani yksi aste ja muutama sekunti Skorpionissa. Kuun Yläsolmu liikkuu progressiivisilla kartoilla todella olemattomasti, tuskin havaittavasti. Kuun Yläsolmun liike on vastapäivään. 2013 syntymäpäivän Auringon paluukartallani Kuun Yläsolmu oli tasan tarkkaan Skorpionin ja Vaa'an välissä, ihmeellistä. Tämän lisäksi Kuun Yläsolmu on yhtyneenä IC akseliin. 

Synastria-tarkastelu näyttää samalle vuodella Plutonin ja MC akselin yhteyden. MC on meidän julkinen minä, rooli, ura. Pluto on tasan Leijonan ja Neitsyen välissä. MC akseli on peilikuvana Härän ja Oinaan välissä. Voi siis sanoa, että Pluto heittää 'varjonsa' MC akselille.

Aikamoiset merkit olivat siis tämän merkittävän vuoden kartalla. Oli todella rankka vuosi. Numerologian 9-vuoden jaksotuksessa oli vuosi 9. Vuosi 9 se toden totta oli. Paljon jäi taakse, suorastaan hengästytti. Sanoin itseni irti työpaikasta pitkällisen henkisen rasituksen jälkeen. Valitsin terveyden, en enää olisi terveenä pysynyt muuten. Koirani kuoli kesällä, oli ollut uskollinen kumppani 16 vuotta. Paljon muutakin tapahtui tuona vuotena. Nyt jälkikäteen ymmärrän mikä siunaus tuo vuosi oli.

 

 
Kuu kartallani siirtyi samana vuotena Oinaaseen huoneeseen yhdeksän. Syntymäkartallani Kuu on Oinaassa. Kerrotaan, että kun Kuu on samassa
merkissä kuin syntymäkartalla, saat tehdä sitä missä sinulla on luontaisia
lahoja. Minulla alkoikin opiskelu, omien kykyjen löytäminen.
Huoneen yhdeksän teemoihin kuuluu myös etsiä elämän tarkoitusta,
sitä olen tehnyt ja opiskellut. Olen löytänyt sisäistä rauhaa ja varmuutta siitä miten meitä autetaan.  Olin yllättynyt mitä kaikkea olen löytänyt ja
millä tarmolla olen uppoutunut opiskelemaan ja oppimaan. Uranuskin kertoi oman viestinsä, se oli huoneessa 12. Monilla astrologeilla on tämä
huonesijainti.
 
Tämä oli elämäni käännekohta henkisen kasvun tielläni, joka jatkuu.
 

 2017

Progressiivinen Kuu on ollut Härässä ja kyllä tosiaan olen tehnyt työtä, jotta arkipäivän asiat järjestyvät. Nyt keväällä Progressiivinen Kuu siirtyy Kaksoseen, alkavat 'ilmavammat', kevyemmät ja seurallisemmat ajat, varsinkin kun Kuu on siirtymässä huoneeseen 11. Huoneessa 11 on ryhmät, ryhmissä toimiminen. Nyt keväällä 2017 elämässäni alkavat merkittävät Uranuksen transiitit, Uranus ohittaa sekä Auringon että Merkuriuksen. Jos en itse tee muutoksia, niin kyllä Uranus niitä minulle järjestää. Syyskuunlopulla Jupiter ohittaa syntymäkarttani Jupiterin, tämä tapahtuu 12-vuoden sykleissä. Jupiter, taivaan Joulupukki suo onneaan. Elämässäni on myös merkittävä 30-vuoden välein tapahtuva Staurnuksen ohitus syntymmäkartan Saturnukseen, on elämän valintojen aika, mitä valitsen. Viimeksi kun tämä ohitus tapahtui, syntyi ensimmäinen lapseni, alkoi perheen aika. Kaksi nuorinta lastani alkavat nyt valmistautua lentoon, minunkin lienee aika lentää uusiin korkeuksiin.

22.8 Uranus on todellakin pistänyt elämääni muutosten mylläkän, yllätyksiäkin on tullut. Koska kyseessä Uranus ja muutenkin, muutosta seuraa aina hyvääkin. Saapa nähdä mitä Jupiterin ohitus tuo, toivottavasti aloittamani hankkeet etenevät hyvin.

 

2018

Uranuksen pitkä ohitus jatkuu edelleenkin syntymäkarttani Aurinkoon ja Merkuriukseen. Yllätyksiä on ollut, olen saanut paljon oppia omasta sisimmästäni, on tuntunut kuin olisin koulutusohjelmassa ja vielä aika vauhdikkaassakin.

Syksyllä aloitin aika ison yksityisen projektin, joka valmistuu alkukesästä.

Opintielläni vihdoinkin suostuin näkemään senkin mitä lahjoja karttani kertoo. Kartallani ovat hienot kuviot, leija, tulikolmio, mystinen kirjekuori ja suorakaide. Olen ne nähnyt, mutta en uskonut. Nyt olen näitäkin lahjoja viimevuosina alkanut toteuttaa.  Aiemmin nämä lahjat ovat auttaneet minua ns. älyllistämisessä, nyt nämä lahjat ovat näyttäneet minulle luovuuden, kauneuden. Elämässä on paljon kaunista.

Iloitsen, kun saan kokea elämän kauneuden, luonnon sylin, jossa levätä, lentää mielikuvituksen siivin.

  

Sieluni siivin lennän, ylös korkeuksiin
minne lennän, mitä näen, mitä koen
elämä virtaa
elän
opin
iloitsen kaikesta mitä on
iloitsen siitä mitä koen
luonto, kaikkeus syleilee minua
suljen silmäni
lennän 

 Sirpa

 
 

Siriuksen Valo